piatok 15. januára 2016

Cestovanie za snehom

Vybrali sme sa na 2,5 hodinovú jazdu za snehom. Keďže Olivia v aute z princípu nespí, vyzbrojili sme sa rozprávkami, pesničkami, hracími knižkami. Základ je mať vždy niečo nové, šoková terapia "usadí v kresle". Pri takýchto príležitostiach vyťahujem schované hračky alebo sharujeme so susedou. Cestu tam aj späť sme s jednou pauzou na výbeh zvládli na výbornú. 

Na mieste činu už bola pohodička, všetko nové je zaujímavé a podnetné. Olivia je už s tatom veľká parťáčka a trávia spolu viac a viac času. Ich obľúbené aktivity v hoteli bolo zoznamovanie sa s recepčnými a čašníkmi, kreslenie s plyšákmi, stavanie snehuliaka, blbnutie v bazéne a rôzne iné "capiny", o ktorých sa ani nedozviem. Mne to umožnilo na pol dňa odísť a lyžovať, zaplávať si a vysauniť sa. Strašne si túto moju nezávislosť, ktorá znovu prichádza po krôčkoch do môjho života, užívam.

Historka dvoch parťákov: Sedeli na zemi na chodbe a drahý obúval Oliviu. Pani upratovačka s vozíkom a veľkým pochopením počkala, lebo: "Tu som si ju ulovil, tu ju obujem."

Olivia večer zalomila o siedmej a vtedy nastal čas na našu "minichodbovicu". Sedeli sme na zemi, popíjali vínko a zdieľali zážitky z celého dňa. 

Bol to skvelý vianočný darček, ĎAKUJEME!












Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára